NOUTATI

PROIECT EDUCATIONAL JUDETEAN :
,, DIN CUFARUL BUNICII ,,
( CONCURS , SIMPOZION , FESTIVAL - TRADITIILE SI OBICEIURILE DE IARNA ALE ROMANILOR )

PROIECT EDUCATIONAL :
,, SA NU LASAM EDUCATIA SA IA VACANTA ! ,,
(1 iulie - 31 august 2014 )

Proiect Şcoala te face OM!

PROIECT EDUCATIONAL
,, NU VIOLENTA , CI SCOALA MA FACE MARE ,

Proiect Şcoala te face OM!
Proiect Şcoala te face OM!

http://www.cjvs.eu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=587

Proiect Şcoala te face OM!miercuri, 20 decembrie 2017

CONCURS - TRADITII TUTOVENE DE IARNAÎn perioada 18 - 22 decembrie 2017, la Școala Gimnazială Nr. 1 Gherghești s-a derulat Programul ”Școala Altfel ”. În această săptămână s-a desfășurat activitatea ”Tradiții tutovene de iarnă”, parte a proiectului educațional ”Din cufărul bunicii”, și care a cuprins trei subactivități: un concurs județean, un simpozion județean și un festival local al tradițiilor și obiceiurilor de iarnă.
Îi felicit pe toți copiii care au participat la aceste activități, pentru munca, creativitatea și talentul lor! Mulțumesc tuturor dascălilor Școlii  Gimnaziale Nr.1 Gherghești pentru implicare și pentru efortul depus în pregătirea copiilor dar, mai ales, colegei mele, Ramona Stoica, împreună cu care am conferit coerență și consistență acestui proiect! Nu în ultimul rând, îl felicit și îi mulțumesc domnului primar Ibănescu  Nixon Neculai, pentru deschiderea pe care o manifestă față de activitățile școlii, pentru tot sprijinul pe care ni l-a acordat în anul 2017, pentru premierea câștigătorilor concursului județean și pentru ajutorul dat la umplerea sacului Moșului pentru sutele de copii din comuna Gherghești!
2018 să fie pentru toți un AN al armoniei, al unei strânse colaborări a tuturor celor implicați în instruirea și educarea copiilor acestor meleaguri, un AN al marilor proiecte și al reușitelor pe toate planurile!
La Mulți Ani!
Prof. Mirela Stoica, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Gherghești
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu